ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Bli en bättre fotograf på din semester

Semester behöver inte betyda att man ska slappa och göra ingenting. Man kan ta tillfället i akt att lära sig nya saker eller bli bättre på något man redan kan.
Detta har Ving förstått och inleder nu ett samarbete med Fotografiska som i sommar kommer att hålla kurser i fotografering på två av Vings hotell i Turkiet, Sunwing Side West Beach och Sunwing Side East Beach.

- Det är verkligen roligt att vi fått till ett samarbete med Fotografiska som är erkänt duktiga på såväl utställningsverksamhet som att hålla kurser i fotografering, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Med dagens explosionsartade intresse för fotografering och pulicering av egna bilder på Instangram, fotobloggar, Facebook med flera är semestern ett bra tillfälle att lära sig mer om fotokonsten. Det är då man har tid. Man har valt att inte lägga såstort fokus på själva tekniken, det räcker gott med en mobilkamera. I stället får kursdeltagarna lära sig mer om hur bilder fungerar, bildkomposition samt en hel del tips och trix om hur man tar olika typer av porträtt, både ”selfies” och porträtt av andra.

Anna Hasselström, som ansvarar för Fotografiska Akademin, brinner för att sprida kunskap om fotografering och känner att samarbetet med Ving gör det möjligt för Fotografiska Akademin att nå ut med sina kurser till människor från hela landet.

Kurserna vänder sig både till ungdomar från 12 år och vuxna och ges vid två tillfällen med två timmar per gång och kostar 895 kronor för ungdomar och 995 kronor för vuxna.

http://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-west-beach

http://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-east-beach

Publicerad 2014-03-05