ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Torbjörn Wallin åter i turismens hetluft


Torbjörn Wallin och Staffan Derning.

Idre Himmelfjäll bildades 2006 av ett antal tunga investerare. En storsatsning på en ny fjällanläggning i nordvästra dalarna för 10.000 bäddar. 2000 ha eget fjäll ska rymma vinteraktiviteter med utförsåkning, skidspår liksom sommaraktiviteter för golf, vandring, fiske mm. Miljön ska kännas som en fäbodmiljö i modern tappning och planen för utbyggnaden är gjord i samarbete med Älvdalens kommun och den världsledande designern International Alpine Design från Colorado USA.

Till den styrelse som består av tunga industriföretagare kopplas nu Torbjörn Wallin som styrelseordförande vid kommande årsstämma. Torbjörn Wallin med förflutet som försäljning- och marknadschef för Idrefjäll men framför allt som entreprenören bakom Orsa Grönklitts expansion i den svenska fjällvärlden och boende i Älvdalen passar som hand i handske för uppdraget konstaterar företagets grundare och VD Staffan Derning.

Torbjörn Wallin ser fram emot uppdraget och samarbeten med företagen, lokalbefolkningen och organisationer i Idre/Älvdalenområdet.

Inte sedan 80-talet har någon satsning på ett alpint område varit aktuellt i Sverige. Att Idre Himmelfjäll snart kommer att höra talas om sig utanför Dalarnas gränser, borgar satsningen och dess nye ordföranden för.

Publicerad 2014-06-03