ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Karlstad satsar på Stockholmsmarknaden


En föreställning som spelades tidigare i år, L'Orfeo, på Wermland Opera.
Fotograf: Mats Bäcker

Dags igen för turistmässan Stockholm Travel Show numera i centralhallen på Stockholms central. Helgen den 23-25 oktober flyttar utställningen in med information och erbjudande till stockholmarna inför vintersäsongen. En salig blandning av utställare har samlats och äntligen har ett antal svenska aktörer uppfattat att stockholmsmarknaden är värd en mässa även inför vintersäsongen.

Flest kvadratmeter har värmländska Karlstad som tagit med sig en samling evenemang och turistattraktioner för att locka stockholmarna till ett besök i vinterlandskapet. Svenska rallyt har sin publik. Värmlandsoperan bjuder på klassiker som Figaros Bröllop, Fidelio, och Barberaren i Sevilla som alla kan avnjutas under en vecka. Landskapets egen konstnär Lars Lerin ställer ut och i det gamla gjuteriet, numera omgjort till ”Nöjesfabriken” avlöser de kända artisterna varandra. Allt detta vill man visa upp för stockholmarna som bör ta sig till Karlstad i Värmland i vinter.

Andra svenska aktörer visar upp sig på mässan som Smögens Havsbad, Katrineholm/Flen, Östergötland och flygplatserna i Västerås och Skavsta. Men även för de som är sugna på en trip med Hurtigruten eller resa till Indien eller Trinidad, Tobago kan Stockholm Travel Show sprida informationen.

Dagligen passerar ca 250.000 personer centralhallen på Stockholms Central. Ett större publikflöde kan någon svenska turistmässa knappast prestera.    

Publicerad 2014-10-09