ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Martin Ahlberg - årets informatör

Årligen uppmärksammar Sveriges turistjournalister en informatör i branschen för sin professionalitet och samarbetsförmåga. Årets utmärkelse gick till Martin Ahlberg med sitt företag Fin-S.

Få i branschen har den erfarenhet som Martin Ahlberg kan pryda sitt CV med. Redan i början av karriären blev det hotellpojken som avancerade till hotellchef. Därefter färjelinjen mellan finska Vasa och Umeå som behövde en försäljningschef. På den tiden satsade den finska turismen på sin svenska marknad så Martin Ahlberg blev Finlands turistchef i Sverige. Åter till rederibranschen som marknadsdirektör för Silja Line i Scandinavien. Dags för den egna verksamheten i företaget Fin-S marknad och kommunikation som med många kända varumärken i branschen drivs från Snickarbacken i Stockholm. 

Här sitter han i egenskap av President för branchnätverket SKÅL International i Norden och Baltikum, som generalsekreterare för BTC Baltic Sea Tourism - det internationella turismsamarbetet runt Östersjön. Egna produkter som branschens tyngsta nyhetsbrev med 19.000 mottagare ”Travel trends” samt de senaste årens turistmässor Stockholm - Stockholm Travel Show som passeras av 250.000 personer dagligen i centralhallen på Stockholms Central. I dagarna kompletterad med en B2B-mässa för branschens säljare och köpare.

Dessutom ingår PR-uppdrag för Fin-S och Martin Ahlberg för bland det nya storhotellet vid Kungens Kurva, Grekland Panorama, Lahti Region med skid-VM i Lahtis vintern 2017, Finlands resemässa MATKA 2015 i Helsingfors och det turistiska hållbarhetsprojektet Treble-3BL, finansierat av Svenska Institutet.

En ständigt aktiv branschexpert och väl meriterad för utnämningen till Årets Informatör.

 

Publicerad 2015-03-10