ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

STF växer med nya vandrarhem

STF erbjuder i år 17 nya vandrarhem över hela landet, där gästerna kan välja vandrarhem/hotell mitt i city, lyxtält i skogen, moderna stugor, mysigt skärgårdsliv, anrikt kurhotell, fina fjällgårdar, ett litet lotshus, en herrgård, kyrkstugor, en skola eller i en gammal guldgrävarby.

På 350 platser runt om i Sverige finns STF boenden, som är allt från fyr- och fjällstationer till skepp och hotell. 

Vad sägs om Naturhotellet i Nyrup, där man bor i stora tält mitt ute i bokskogen.På Lotshuset i Nordmalig erbjuds en fantastisk utsikt och upplevelsen ät med en bybo vann pris som bästa Upplevelsen 2014. För golfentusiasten ligger STF Örnsköldsvik/Veckfjärden granne med Norrlands högst rankade golfbana. Sola och bada kan man göra i kuststaden Ängelholm, på Svartsö i Stockholms Skärgård, på kuststationen Steninge vid Kattegatt och vid Nossenbaden, vid Astrid Lindgrens Värld. För den kulturhistoriskt intresserade finns en kurort i Nyhyttan, en guldgrävarby i Lannavaara och Kyrkstaden i Lövånger. I Umnäs kan man vandra på fjället och lära sig baka tunnbröd. Åkerlundska gården i Tärnaby, brukar kallas ett sagoslott i vildmarken, men ligger centralt för skidåkarna, mittemellan Ingemarbacken och Anjabacken. För den vildmarkssugne är ett besök på Almdalens fjällgård,  mitt på fjället, en bra rekommendation.

Väljer man stadsmiljö, finns ett nytt vandrarhem i Gamla Stan/Stockholm, ett i Helsingborg och det kanske mest centrala ligger på ovanvåningen av Norrköpings centralstation.

Publicerad 2015-03-10