ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Miljövänliga picknickbåtar och turistshop nyheter från Strömma

I sommar kommer sjösugna turister att själva kunna ta en båttur på Stockholms vatten. Till sommaren har man på Strömma Turism & Sjöfart sjösatt ett antal mindre båtar, för max åtta personer drivna av en miljövänlig elektrisk utombordare med en motor som laddas med solenergi.

Sjön suger som bekant och mitt i båten har man ett bord som gjort för att bulla upp sin medhavda picknick.Idén kommer från Köpenhamn där båtarna haft en säsong på sig och samlade där ca 30.000 gäster för sightseeing i de köpenhamnska vattnen.Båtarna finns att hyra vid Strandvägen och Klara Mälarstrand i Stockholm.

Tickets and Tours by Strömma heter den nya butiken som ligger centralt i Stockholm på Klarabergsgatan. Här kan man gå in och botanisera bland Strömmas stora utbud av upplevelser. Hela 200 köpbara paket finns på hyllorna och det handlar om sightseeingturer, skärgårdsutflykter, stockholmskortet ”My Stockholm Pass” - ett upplevelsekort som inkluderar fria resor med open top tours buss och båt, sightseeingturer och entréer till populära attraktioner samt en mängd rabatter. Dessutom säljs i Strömmas utbud av skärgårds- och middagskryssningar.

På Strömma har man konstaterat att det inte räcker med att bara vara aktiv på nätet om man vill nå försäljning till turisten. En personlig kontakt för information och försäljning är en viktig del i distributionen av turismprodukter.

 

 

Publicerad 2015-06-14