ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Tyskar med flygcharter till Jönköping

I nio år har Smålands Turism i Jönköping lockat tyskar med charterpaket till Smålandsskogarna. Den tyska marknaden är vår näst största utlandsmarknad efter Norge. I Småland har man under många år varit aktiva med sin marknadsföring i landet.

Resultatet har inte låtit vänta på sig. Förra året ökade antalet tyska besökare med hela 28 procent och belade gästnätter på hotell, herrgårdar, stugor och vandrarhem i landskapet.

- Researrangörerna ger oss en enorm exponering via sina säljkanaler konstaterar Lena Larsson VD på Smålands turism i Jönköping. Och tillägger att det goda samarbetet med flygplatsen i Jönköping har varit en viktig förutsättning för framgångarna.

I dagarna landade det första fullsatta planet av årets nio från Frankfurt och då bjöds på svensk ”fika” till den ankommande tyska turisterna på flygplatsen. Jönköpings flygplats tar emot även reguljär- och lågprisflyg från den tyska marknaden och under maj juni har man slagit rekord i antalet anlända flygpassagerare.

- Framtiden ser ljus ut, konstaterar Lena Larsson som just nu är uppe i arbetet med nästa års charterprogram som kommer att spridas genom ytterligare ett antal tyska intresserade säljkanaler. 

 

Publicerad 2015-07-30