ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Stockholm Travelshow B2B växer

Årets Workshop i Stockholm Travelshows regi lockade ett fullt deltagande i Finlandshuset. PR-gurun Martin Ahlberg hade bjudit in ett femtiotal företag som under dagen fick möta nära 400 intresserade fackbesökare.

Här hittade man Kanarieöarna, Flandern, Scandic hotel som puffade för sina nya Stockholms hotell, mästerfotografen Tibor Barany som aviserade sina incomingkontakter med den kinesiska marknaden, konkurrerande rederier på östersjön och många andra.

Pinsamt nog hade få svenska aktörer i turismen tagit chansen att knyta branschkontakter i stockholmsområdet, något som arrangören hoppas ska ändras till nästa år

Då skvallras det om ännu större satsningar på Stockholm Travelshows workshop B2B som nu ska visa upp sig och sina kontakter två gånger om året på stockhlmsmarknaden. Det viskas om ett bredare utbud i form av frukost/brunchmöten och då till en lägre kostnad för de deltagande säljarna. Aktivare marknadsföring och fler köpare ska lockas till mötet

Runt om i världen är den här typen av workshopar en aktivare del i marknadsföringen. Ska svensk turism hitta sina återförsäljare och arrangörer är det dags att vakna med mera frekventa säljinsatser. Här erbjuds nu möjligheten för svenska säljare av turism att möta sina köpare.     

Publicerad 2015-09-18