ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Tveksam start för TUR i Stockholm

Under många år har det talats om en resmässa för Stockholmsmarknaden. Stockholmsmässan och andra har tidigare gjort några tappra försök men utan framgång med undantag för PR-gurun Martin Ahlbergs satsningar på Stockholms Central de senaste åren

Efter årets  TUR-mässa i Göteborg har man från Svenska Mässan i Göteborg satsat på att öppna upp i Stockholm.Till skillnad från i Göteborg har man nu satsat på en traditionell mässa där utställarna på sina kvadratmeter får visa upp sig, dela ut broschyrer och tala med besökarna - stockholmstraktens ressugna konsumenter. Samtidigt har man tagit med sig scenen där publiken får möta spännande föredrag om spännande reseupplevelser. Utställarna får dessutom sälja sina produkter under mässan.

Någon större publiksuccé blev emellertid inte TURs premiär i Stockholm. Om det berodde på utställningens val av lokal, Stockholm Waterfront granne med Centralstation mitt i Stockholm, på den ovanligt soliga helgen, eller på bristande marknadsföring, är svårt att avgöra.

Notera kan man ändå avsaknaden av svenska destinationer på mässan. Med undantag av TURs stamgäster Liseberg, Astrid Lindgrens Värld och tidigare TUR-generals numera turistchefsuppdrag i Halmstad noterade man Västra Härjedalens traditionella fjällhotell Fjällnäs och turismen i Östergötland på plats.

Publicerad 2015-10-01