ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Stockholm Travelshow storsatsar inför 2016

Resemässor i Stockholm har lyst med sin frånvaro. Men under senare år har arrangören Fin-S öppnat upp med sina Travel Show B2C - konsumentmässor först i Gallerian och under de senaste åren i Centralhallen på Stockholm Central. Samt Travel Show B2C - fackmässor, workshops i Finlandshuset vid Snickarbacken i Stockholm.

Sakta men säkert har evenemangen växt och funnit sin plats i den stockholmska resebranschen och till 2016 görs en storsatsning för att ge huvudstaden den viktiga roll den förtjänar i en växande res- och turistnäring

Under året arrangeras två fackmässor och workshops för näringens proffs. Här erbjuds en kontaktyta för konferensköpare, travel managers, resesäljare, producenter och beslutsfattare i näringslivet och resebranschen. I ett redan etablerat samarbete med Casino Cosmopol kommer man att samla fackfolket vid två tillfällen, den 11 februari och 15 september. Hit bjuder man in 500 gäster från branschen, liksom press och bloggare, som får botanisera i ett hundratal utställares produktutbud tillsammans med en frukost/brunch under förmiddagens timmar, mellan klockan 8.00 och 12.00.

Våren och sommarsäsongen inleds med en Travel Show B2C den 13-15 maj 2016. Den här gången på Kungliga Djurgården, granne med Vasamuseet. Här bjuder man på sverigefokus och sommarfokus i en folkfest med bl. a. foodtrucks, upplevelser och utställare ute och inne i ett samarbete med Kungliga Djurgårdens Förvaltning. Ett utmärkt tillfälle för den svenska turismen med camping, äventyr, upplevelser och boende att visa upp sig för storstadens befolkning.     

Publicerad 2015-11-16