ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Turismens ”Ledarforum” blir Svensk Besöksnäringskongress.

2015 flyttade Turismens Ledarforum som sedan ett antal år samlat näringens toppar till en konferens in i det som än gång var TUR-mässan i Göteborg. I samband därmed utvecklade man konferensen till en ”besöksnäringskonferens” där hugade intressenter fick boka sig upp till ett antal av 450 stycken.

I år har man släppt på begränsningarna. Man behöver varken vara ”ledare ”eller först till kvarn för att få komma på konferens i Göteborg. I år samlar man nämligen ”hela den svenska besöksnäringen – offentliga såväl som privata aktörer – till kongress i Göteborg”.

Inbjudare är turismen eget bolag Svensk Turism AB tillsammans med det som är kvar av TUR-mässan. Konferensen går av stapeln den 17 mars och platsen är Svenska Mässan i Göteborg. Ordinarie pris för konferensen är 1.795 kronor ex moms. Men den som är snabb att boka före den 31 januari får sitt deltagande för 1.395 kronor ex moms.

Programmet

Under förmiddagen kommer det att handla om den internationella utvecklingen och då främst den hållbara utvecklingen inom turismen.

Men på eftermiddagen dammar man av den ”nationella strategin” med en halvtidsutvärdering följt av diskussionen om vad som gäller i framtiden. Har läggs fokus på kultur, handeln, transporter, naturen och evenemang som alla får sina ”sessions”.

Samtidigt har man konstaterat att det gäller att sätta fokus på reseanledningen för att få folk att välja våra svenska destinationer och här understryker man vikten av att samarbeta över destinationsgränser för att skapa resultat.

Det slutgiltiga programmet hittar du där du även bokar ditt kongressdeltagande på hemsidan www.besoksnaringskongress.se.

 

Publicerad 2016-01-21