ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Prisregn på SLAO-dagarna

På SLAO-dagarna, i år i Stockholmsförorten Bålsta, delades sedvanligt ut ett antal priser till förtjänta skidmänniskor och anläggningar.

Årets skidambassadör/skidanläggning blev i år Kåbdalis, en liten ort mellan Luleå och Jockmock i Norrbotten. Här har man uppvisat  ”ett utomordentligt engagemang och en idérikedom som bidragit till att utveckla branschen - verksamhetsmässigt och geografiskt - långt utöver det vanliga” och härmed satt orten Kåbdalis på kartan.

Till ”årets skidinspiratör” utnämndes Svenska Skidförbundets Charlotta Bürger-Bäckström. Hon har inspirerat och lett projektet ”Alla på Snö” som blivit en succé när det gäller att ge barn chansen att även vid sidan av sportloven, få pröva på snösporten runt om i landet.

Att locka yngre damer till skidbackarna har varit en uppgift där en förening ”Snö och Systerskap” vid Flottsbron i Stockholm varit framgångsrika. För detta förtjänar man utmärkelsen ”Årets Snöflinga”.

Gerremopriset delas ut till en person som genom ett gott affärsmannaskap och/eller sitt entreprenöriella sätt, skapat helhetsupplevelser för gäster och/eller en destination, utöver det vanliga.En som man menar har har medverkat till att utveckla branschen och Sälenfjällen under snart 40 år, är Per Eriksson som byggt upp Kläppen till en av Sveriges tio största skidanläggningar - en värdig mottagare av årets Gerremopris.

 

Publicerad 2016-05-23