ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Årets veteran- och museiguider ute

Ett säkert vårtecken är utgivningen av årets veteran och museiguider. Som traditionen bjuder uppdateras årligen att antal spännande guider med tips från den svenska historien.

Broschyren ”Arbetslivsmuseer 2017” ger en redovisning av många hundratals spännande historiska upplevelser från Smygehuk till Treriksröset. Här finns fabriker, gruvor, kvarnar, sågar, segelfartyg, fängelser, mm och ett otal museer med varierad inriktning för den historiskt intresserade.

I år har man dessutom ordnat så att man kan ladda ner guiden som App i sina smarta telefoner. Skriv in "Museiguiden" i sökrutan och klicka så har du guiden nära till hands.

Motorhistoriska Riksförbundet har i 25 år publicerat årets evenemang i sin kalender. Här hittar man allt för den som är intresserad av perso- och lastbila, mopeder, motorcyklar och traktorer mm. Det går knappast en dag under barmarksäsongen då det inte är ett evenemang för den fordonsintresserade turisten.

Ångbåtstidtabellen i fyrfärg och på 32 sidor släpps i april och ges ut av Stiftelsen Skärgårdsbåten i samarbete med ångbåtsrederierna. Här presenteras ett 40-tal rederier och deras unika fartyg med tidtabeller för de som är i trafik.

 

Tågsommar 2017 erbjuder ett 80-tal tågupplevelser i sin broschyr. Här presenterar man sig även i ingressen om den svenska tåghistorien på engelska, tyska och franska. På kartuppslaget spårar man lätt till sina närmaste järnvägsmuseer, museijärnvägar, museispårvägar eller dressinuthyrare.

 

Publicerad 2017-03-22