ANNONS
T&rs logotype Turism&Resor - Hit&Dit
Prästgården Kårstaby
SE-18696 Vallentuna
info@turismoresor.com

Ansvarig utgivare och redaktör
Bengt Meder
070-4153085
bengt@turismoresor.com

Utgivare
Turlådan AB

Annonsbokning
Bengt Meder
bengt@turismoresor.com
070-4153085
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
070-7106256

Prenumerationsärenden
pren@turismoresor.com

Faktureringsärenden
faktura@turismoresor.com

Tips, idéer eller synpunkter?
Har du idéer om reportage som du vill läsa i din branschtidning eller annat som du vill tipsa oss om?
Tidningen är öppen för debatt i alla frågor som rör branschen.
Sänd ett mail till:
red@turismoresor.com

Webmaster
Camilla Boquist
camilla@ladan.se
© Turlådan AB

Sveriges Bussresearrangören startat webbresebyrå

Bussresor är en tung och viktig del i det svenska turismutbudet såväl för resor inom land som till utländska resmål. Men branschen har en kapacitet som inte riktigt tas tillvara. Bristande distributionsvägar och resurser för att nå ut med sin erbjudande gör att många bussresor får ställa in  eller leva med en sämre lönsamhet. Många av landets bussresearrangören är små företag med begränsade möjligheter att nå ut till marknaden med sina arrangemang.

Det här vill organisationen Sveriges Bussresearrangörer nu hitta en lösning på genom att samordnat aktivera möjligheterna för branschen att synas och hitta sina kunder.

Därför står man i begrepp att start en webbportal för medlemmarna att ständigt ligga bokningsbara on line. Man vill erbjuda rikstäckning så att företagen kan nå ut bredare med sina erbjudande och samtidigt vässa konkurrensen mot charterflyget.

Det är inte bara bussföretagen som är beroende av sina gäster. En bussresa innehåller även besöksmål, rederier, hotell och restauranger där de paketerade företagen är beroende av intäkten från arrangemanget.

Webresebyrån är under bildande och man söker i dag intressenter och kapital för en introduktion av  Sveriges Bussresearrangörers Resebyrå AB. Bakom initiativet syns två för branschen och svensk turism välkända profiler Tony Schönfelder  - föreningen Sveriges Bussresearrangörers ordförande och Per Ola Svensson (PO) välkänd VD i bussbranschen och den som aktivt håller i etableringen.

 

För mer info kontakta Per Ola Svensson tel 0701 901981 eller på mailen Perola@digitalplanet.se.

 

Publicerad 2017-06-01